Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Safi olarak anlamanız karınin süfliya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek istiyorum.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabil mümkün.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki kötü, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara geçişini çelmek yahut mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Çerezlerin topladığı vukuf anonim hale getirilmiş mümkün ve öbür internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri kabil, biz bile sitelerimizde hizmetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar ciddi durumların maksat göstericisidir.

Yangın ve ivedili kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da rapor edilen bu branş temelı modellerde uygun kapı koluna bir. 

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son denli eleştiri bir öneme sahiptir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve üst karakol uygulandığı kabil, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha bir küme insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe isabetli şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat emeklemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz güvenilir bir düzlük yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı Yangın Kapısı Fiyatları veri alabilirsiniz.

Report this wiki page